Gesloten

Webshop gesloten tot 13 mei!

  De webshop is gesloten t/m 12 mei. Vanaf 13 mei worden alle bestellingen weer verzonden.
  Search

  No products in the cart.

  No products in the cart.

  Top
  Natuurlijk bij PUUR

  Voorwaarden afspraak/behandeling.

  Door het boeken van een afspraak ga je akkoord met onderstaande voorwaarden.

  AFSPRAAK

  Graag 5-10 minuten voor de afspraak aanwezig. Als je later dan de afgesproken tijd aanwezig bent, kan deze tijd niet ingehaald worden en gaan van de behandeling. Als je behandeling is ingekort door het te laat komen wordt de volledige behandelingsprijs in rekening gebracht.

   

  AFSPRAAK VERZETTEN

  Je kan de afspraak tot maximaal 24 uur voor de afspraak kosteloos verzetten/ annuleren.

   

  ZIEK OF FAMILIE OMSTANDIGHEDEN

  Als jij, of een ander persoon in je huishouden, een infectie of een heftige griep heeft, neem contact met mij op om te kijken naar de mogelijkheid om de afspraak te verzetten naar een later moment. Voor mijn eigen veiligheid en die van andere klanten kom a.u.b. niet ziek naar de afspraak. Als je toch ziek naar de afspraak komt kunnen wij de afspraak verkorten, annuleren of verplaatsten naar een moment dat je weer beter bent. Voor een last minute annulering door ziekte of familieomstandigheden kan je één keer de afspraak binnen 24 uur annuleren of verplaatsen. Na deze keer is de annulering of de niet komen op de afspraak voorwaarden van toepassing.

   

  ANNULEREN OF NIET KOMEN OP DE AFSPRAAK

  Als een afspraak is geannuleerd of verplaatst binnen 24 uur dan breng ik 50% van de behandeling in rekening voor annuleringskosten. Als je de afspraak binnen 4 uur annuleert of verplaatst dan breng ik 100% van de behandeling in rekening.

   

  TERUG BETALING VOORWAARDEN

  Je betaald voor de tijd, vakkennis, product en andere uitgave om de behandeling uitvoeren. Op geen enkele voorwaarden wordt er een terugbetaling gedaan om redenen van service en producten. Als je niet tevreden bent over de behandeling neem dan binnen 72 uur contact op zodat wij dit kunnen bespreken en aanpassen waar mogelijk met een gratis 30 minuten bijwerking als het komt door een falend product of een verkeerde applicatie. Indien de nazorg regels niet zijn nageleefd dan kan ik het herstellen tegen het normaal geldende tarief.

   

  VEILIGHEID

  Veiligheid staat in mijn salon voorop, daarom zijn kinderen niet toegestaan in mijn salon.

  Productcategorieën

  Verzendkosten €3,95 vanaf €45,- GRATIS
  Shop