Search

No products in the cart.

No products in the cart.

Top
Voor iedereen

Botanical Beauty

100% Natuurzuiver voor alle huidtypen
If you cannot eat it, do not put it on your skin!

De Organic Skin Care producten van Botanical Beauty verzorgen de huid intensief, dag en nacht. zij ondersteunen het herstel van de huid en zijn zeer rijk aan biologische ingrediënten. 100% zoals moeder natuur heeft bedoeld.

Zoveel mensen, zoveel huidtypen. Botanical beauty verzorgt ze allemaal. van gelaat tot lichaam, van handen tot voeten. Pure verwennerij en op ambachtelijke wijze in Nederland gemaakt. De Heilzame werking en de natuurlijke ingrediënten Bieden ondersteuning bij huidaandoeningen zoals eczeem, psoriasis, acne en kloven.

3-stappen methodiek voor een stralende huid.

De veerkracht van de natuur is vertaald in eenvoudige stappen. Een stralende huid heeft geen studie nodig.

De 3 stappen metodiek is toe te passen op alle 3 de Lijnen van Botanical Beauty. Organic Argania Face, Organic Minerals Face & Organic Minerals Body.

1. Reinigen 2. Verzorgen 3. Verbeteren

m

Natuurzuiver

m
m

Nederlands Product

Organic

Argania Face

Face care voor alle huidtypen

De Organic Argania Face Care producten van Botanical Beauty zijn 100% natuurzuiver en dierproefvrij. Met biologische ingrediënten en zonder chemisch-synthetische kleurstoffen, geurstoffen en conserveringsmiddelen (parabenen). Puur natuur in drie eenvoudige stappen.

ZO PUUR

De producten van Organic Argania Face Care bieden een volwaardige gelaatsverzorging die de huid dagelijks intensief verzorgt.  De werkzame stoffen van de Argania producten ondersteunen de huidverbetering, zoals Q10, natuurlijke UVA filters, liposomen en krachtige etherische oliën. De gelaatsverzorging van Organic Argania Face Care laat zich goed combineren met de producten van Organic Minerals Face Care.

Productcategorieën

Verzendkosten €3,95 vanaf €45,- GRATIS
Shop