Gesloten

Webshop gesloten tot 13 mei!

  De webshop is gesloten t/m 12 mei. Vanaf 13 mei worden alle bestellingen weer verzonden.
  Search

  No products in the cart.

  No products in the cart.

  Top
  Tessa IJsselmuiden

  Het gezicht achter

  Natuurlijk bij PUUR
  null

  Tessa IJsselmuiden

  Eigenaresse / Schoonheidsspecialiste

  De drijvende kracht achter Natuurlijk bij Puur is Tessa IJsselmuiden. De passie voor (natuurlijke) cosmetica is zoals men zegt “met de paplepel ingegoten.” Haar moeder deed tijdens de zwangerschap van Tessa de opleiding tot schoonheidsspecialiste en startte vervolgens haar eigen salon.

  Als klein meisje genoot ze van het uitpakken van de bestellingen en was ze al gefascineerd door die mooie potjes. Vanaf het moment dat ze kon lezen kwam de interesse om op die potjes te lezen wat er nu precies in zat. Op het merk wat in haar moeders salon werd gebruikt stond toen al het percentage van de gebruikte natuurlijke ingrediënten. Iets wat in die tijd echt nog een uitzondering was.

  Het ultieme geluk was wanneer ze in de stoel van haar mocht liggen voor een heerlijk masker of gebruik mocht maken van de Finse Sauna en de whirlpool. Daar heeft de kleine Tessa vele uren doorgebracht.

  De salon stopte en daarmee verdween de interesse ook tijdelijk naar de achtergrond.  Toen ze na het VMBO een keuze moest maken voor een vervolgopleiding was haar keuze vrijwel meteen gemaakt. Het werd Management for Beauty and Welness. Dit was voor haar een zeer natuurlijke keuze.

  De opleiding was zeer gedegen, maar geheel tegen haar zin werden er vooral ontzettend chemische producten gebruikt. Met zelf een bijzonder moeilijke huid was ze dan ook zeer gelukkig met haar stageplek wat haar een Walhalla bood aan kennis en producten op natuurlijke basis. Dit was precies het missende stuk wat de opleiding haar niet kon bieden.

  Deze periode heeft de drive en passie voor natuurlijke behandelingen en producten alleen maar sterker en groter gemaakt. Na haar opleiding mocht ze hier blijven werken voordat ze in 2012 de  onvermijdelijke sprong in het diepe nam en Natuurlijk bij Puur begon met alleen 100% natuurlijke producten.

  De naam zegt natuurlijk alles over de producten, maar ook over Tessa.

  “Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg.” Dit is kenmerkend voor Tessa. Bij haar in de stoel voel je je snel welkom en ontspannen.

  De salon past haar als gegoten. Van de sprong in het diepe heeft ze nog nooit een seconde spijt gehad.

  Productcategorieën

  Verzendkosten €3,95 vanaf €45,- GRATIS
  Shop