Search

No products in the cart.

No products in the cart.

Top
Natuurlijk bij PUUR

Over PUUR de Shop & Salon

Natuurlijk bij Puur staat voor diepgaande verzorging en natuurlijk resultaat. De producten welke worden gebruikt zijn niet alleen goed voor jou, maar ook voor onze planeet. Het zeer brede assortiment aan producten is te koop in zowel de salon als via de webshop, zodat zoveel mogelijk mensen van deze producten kunnen genieten.

“Als je het niet in je mond kunt stoppen, smeer je het ook niet op je huid.”

Een warm welkom, (h)eerlijke producten, welke je ook thuis gebruikt in combinatie met de behandelingen in de salon, zorgen voor een natuurlijk en zeer goed resultaat voor op de korte en lange termijn.

Puur natuurlijke behandelingen.

De DeepSkin treatments in de salon, in combinatie met de natuurlijke producten voor de verzorging thuis, zorgen voor een zo puur mogelijk resultaat. De behandelingen worden vrijwel allemaal met de hand gedaan en zorgen zo voor meer ontspanning en minder stress. Natuurlijk is ook dit weer zeer goed voor het milieu. Ouder worden we allemaal, maar voor op de langere termijn geeft deze combinatie een verbluffend effect!

Hoe kiest Natuurlijk bij Puur haar producten?

Voor er wordt besloten of een bepaald product in het assortiment mag worden opgenomen wordt eerst nauwkeurig onderzocht of een product of merk ook werkelijk staat voor wat ze beweren.
Zo worden er geen producten gebruikt met claims van “natuurlijke ingrediënten”. Deze bevatten vaak nog verschillende minerale oliën en siliconen en bevatten soms maar 5% natuurlijke ingrediënten. Weinig natuurlijks aan en je stopt het zéker niet in je mond.
Door haar passie en kennis van zowel natuurlijke producten en cosmetica wordt een nieuw product zeer zwaar gewogen. Naast Natuurlijk moet het ook van Puur uitmuntende kwaliteit zijn Dit is een zorgvuldig en vaak langdurig proces.
Dankzij dit zorgvuldige proces kun jij er op vertrouwen dat de producten welke bij Natuurlijk bij Puur worden gebruikt echt 100% Natuurlijk en Puur zijn. Op deze manier werk je op duurzame wijze aan je eigen schoonheid. Natuurlijk bij Puur dus.

Productcategorieën

Verzendkosten €3,95 vanaf €45,- GRATIS
Shop