Gesloten

Webshop gesloten tot 12 augustus

  De webshop is gesloten t/m 11 augustus. Vanaf 12 augustus worden alle bestellingen weer verzonden. BEKIJK DE HOME PAGINA OM GEBRUIK TE MAKEN VAN ONZE VAKANTIE ACTIE
  Search

  No products in the cart.

  No products in the cart.

  Top
  Welkom bij

  MARIA ÅKERBERG

  Informatie voor jou als (nieuwe) gebruiker van MARIA ÅKERBERG.

  Met het merk MARIA ÅKERBERG kan je genieten van producten op basis van natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Volledig zonder mineraalolie, siliconen en parfums.

  MARIA ÅKERBERG wordt alleen verkocht door opgeleide specialisten die professioneel advies kunnen geven over je huid. Alle resellers zijn prima op de hoogte van ons concept Deepskin Organics® en kunnen productadviezen geven die zijn afgestemd op verschillende huidtypen.

   

  Vermijd het combineren van diverse huidverzorgingsmerken.

  Stap je over op MARIA ÅKERBERG, dan is het belangrijk om onze producten niet te combineren met andere merken. Onze huidverzorging bestaat uit biologische en plantaardige ingrediënten en werkt niet in combinatie met mineraalolieproducten, omdat die laatste de eigen functies van de huid verstoren en de huid afsluiten. Het is ook onbekend hoe producten van verschillende merken met elkaar kunnen reageren. Daarom raden we altijd aan om voor optimale resultaten de volledige huidverzorgingsroutine aan te passen naar één merk.

  Combineer je biologische huidverzorging met conventionele (niet natuurlijk) make-up? Gebruik dan onze reinigende PRE-CLEANSING OIL die mineraalolie en siliconen van de huid verwijdert voordat je je de huidverzorgende MARIA ÅKERBERG producten gaat opbrengen.

   

  Stap je over van conventioneel (niet natuurlijk) naar natuurlijke huidverzorging?

  Als je eerder conventionele huidverzorging hebt gebruikt en je huid gewend is geraakt aan mineraalolie en siliconen, kan er soms een reactie optreden wanneer je plantaardige producten begint te gebruiken die de huid een boost geven met veel voeding. Dat kan gebeuren doordat je andere stoffen gebruikt en daarmee het patroon doorbreekt dat de huid gewoon is gaan vinden. Een huidreactie betekent in deze situatie niet dat je de producten niet verdraagt of dat ze niet het gewenste resultaat geven.

  Eerst moeten mineraaloliën en siliconen via reiniging worden verwijderd uit de huid voordat die huid de voedingsstoffen van de MARIA ÅKERBERG producten goed kan opnemen en een goed resultaat zichtbaar is. Hoe lang dit reinigingsproces duurt varieert per persoon. Tijdens de overgangsperiode kun je deze producten gebruiken om de reacties van de huid te beperken.

  Rode vlekken – Ga dit tegen door het gebruik van COLD PRESSED JOJOBA OIL

  Droogheid – Dit ga je tegen door je huid een vocht boost te geven met PAPAYA PEELING en FACE MASK MOIST. Denk er ook aan om in je dagelijkse huidverzorgingsroutine producten te gebruiken die veel vocht geven bijvoorbeeld de product serie Moist.

  Puistjes, bultjes of mee-eters – Doe een reinigende kuur met AHA & JOJOBA PEELING en FACE MASK CLEARING. Maak daarnaast dagelijks gebruik van de producten uit onze product serie Clearing.

   

  Behandeling in de salon.

  Een gezichtsbehandeling in de salon van Natuurlijk bij PUUR is een prima investering. Er vindt een grondig onderzoek van de huid plaats en we laten je zien welke producten geschikt zijn om thuis te gebruiken. We adviseren om voor een optimale verzorging van de huid, om de vier tot zes weken een gezichtsbehandeling te laten uitvoeren in de vorm van een stimulerende gezichtsmassage en grondige reiniging.

   

  Thuis routine!

  Het belangrijkste bij je huidverzorging is wat je dagelijks doet. Maak iedere dag gebruik van een reinigingsproduct, gezichtswater, dagcrème en oogcrème. Heeft je huid meer voeding nodig, dan raden we aan om de dagelijkse verzorging uit te breiden met serum, royal facial olie en/of balsem. Volg onze instructies om het beste resultaat te realiseren met je huidverzorgingsproducten.

  m

  100% natuurlijk

  m
  m

  Deepskin Organics®

  MARIA ÅKERBERG

  Huidverzorgingsroutine

  Ochtend, avond & wekelijkse huidverzorgingsroutine
  OCHTEND ROUTINE
  1. Reinig je gezicht met een reinigingsproduct dat geschikt is voor jouw huidtype.
  2. Afspoelen en de huid droogmaken
  3. Spray Freshener op het gezicht
  4. Breng oog crème aan en eventueel serum en/of royal facial olie plus een dagcrème en/of balsem
  AVOND ROUTINE
  1. Huid reinigen (stappen 1-3 ochtend routine). Heb je make-up op doe dan een dubbele reiniging. Begin met een PRE-CLEANSING OIL deze verwijderd uitstekend make-up. Gebruik daarna een reinigingsproduct dat geschikt is voor jouw huidtype.
  2. Oog crème aanbrengen eventueel serum en/of royal facial olie plus nachtcrème en/of balsem. 1 a 2 avonden per week kun je in plaats daarvan gaan slapen met bijvoorbeeld één van onze kuren.

  1 A 2 KEER PER WEEK EEN BOOST

  REINIGENDE KUUR
  1. Een dunne laagje AHA & Jojoba Peeling aanbrengen en een minuut exfoliëren laat de huid vervolgens de peeling in zich opnemen.
  2. Breng daarna Face Mask Clearing over de peeling aan en laat die minimaal 20 minuten inwerken of nog beter de hele nacht.
  3. Laat je de kuur de hele nacht zitten kan je in de ochtend gewoon weer met je ochtend routine beginnen. Verwijder je de kuur na 20 minuten sluit dan weer af met stap 2 van je avond ritueel.
  HYDRATERENDE KUUR
  1. Papaya Peeling aanbrengen op het gezicht en één minuut exfoliëren. Daarna de vingers bevochtigen met water en in de huid masseren.
  2. Breng daarna Face Mask Moist over de peeling aan en laat die 20 minuten inwerken of nog beter de hele nacht.
  3. Laat je de kuur de hele nacht zitten kan je in de ochtend gewoon weer met je ochtend routine beginnen. Verwijder je de kuur na 20 minuten sluit dan weer af met stap 2 van je avond ritueel.
  VITAMINEBOOST
  1. Papaya Peeling aanbrengen op het gezicht en één minuut exfoliëren. Daarna de vingers bevochtigen met water en in de huid masseren.
  2. Breng daarna Face Mask More over de peeling aan en laat die 20 minuten inwerken of nog beter de hele nacht.
  3. Laat je de kuur de hele nacht zitten kan je in de ochtend gewoon weer met je ochtend routine beginnen. Verwijder je de kuur na 20 minuten sluit dan weer af met stap 2 van je avond ritueel.
  MARIA ÅKERBERG

  Beauty Starter Sets

  Start je huidverzorgingsroutine met één van deze Beauty Starters Sets

  Oorspronkelijke prijs was: € 40,90.Huidige prijs is: € 39,90.

  Productcategorieën

  Verzendkosten €3,95 vanaf €45,- GRATIS
  Shop