Gesloten

Webshop gesloten tot 13 mei!

  De webshop is gesloten t/m 12 mei. Vanaf 13 mei worden alle bestellingen weer verzonden.
  Search

  No products in the cart.

  No products in the cart.

  Top
  Gastlocatie

  Cosmetique Totale

  Samenwerking met Cosmetique Totale

  Natuurlijk bij PUUR is een samenwerking aangegaan met Cosmetique Totale. Dit betekend dat 1 keer in de 6 weken de salon van Natuurlijk bij PUUR een gast locatie is van Cosmetique Totale.

  Naast de 26 eigen klinieken in heel Nederland, werken de huidtherapeuten van Cosmetique Totale ook ambulant op meer dan 200 gastlocaties.

  Eens in de 6 weken is Nienke Galema aanwezig bij Natuurlijk bij PUUR om diverse laserbehandelingen en medische peelings uit te voeren. Zij behandelt onder andere acne, littekens, vaatjes en pigment. Natuurlijk kunt je ook bij Cosmetique Totale terecht voor definitief ontharen.

  De behandelingen voor bijvoorbeeld ontharen in het gezicht of acne kunnen worden vergoed. Vragen hier over maak dan een afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek.

  GRATIS CONSULT

  Als nieuwe klant bied Cosmetique Totale je graag een gratis en vrijblijvend consult aan t.w.v. € 35,-. Via onderstaande knop is het heel eenvoudig om zelf een gratis consult in te plannen bij Cosmetique Totale gastlocatie Natuurlijk bij PUUR.

  Productcategorieën

  Verzendkosten €3,95 vanaf €45,- GRATIS
  Shop