Search

No products in the cart.

No products in the cart.

Top
Gastlocatie

Cosmetique Totale

Samenwerking met Cosmetique Totale

Natuurlijk bij PUUR is een samenwerking aangegaan met Cosmetique Totale. Dit betekend dat 1 keer in de 6 weken de salon van Natuurlijk bij PUUR een gast locatie is van Cosmetique Totale.

Naast de 26 eigen klinieken in heel Nederland, werken de huidtherapeuten van Cosmetique Totale ook ambulant op meer dan 200 gastlocaties.

Eens in de 6 weken is Nienke Galema aanwezig bij Natuurlijk bij PUUR om diverse laserbehandelingen en medische peelings uit te voeren. Zij behandelt onder andere acne, littekens, vaatjes en pigment. Natuurlijk kunt je ook bij Cosmetique Totale terecht voor definitief ontharen.

De behandelingen voor bijvoorbeeld ontharen in het gezicht of acne kunnen worden vergoed. Vragen hier over maak dan een afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek.

GRATIS CONSULT

Als nieuwe klant bied Cosmetique Totale je graag een gratis en vrijblijvend consult aan t.w.v. € 35,-. Via onderstaande knop is het heel eenvoudig om zelf een gratis consult in te plannen bij Cosmetique Totale gastlocatie Natuurlijk bij PUUR.

Productcategorieën

Verzendkosten €3,95 vanaf €45,- GRATIS
Shop