Klantenservice

Algemene voorwaarden
WEBSHOP

Dit zou een hele lange tekst kunnen zijn. Een tekst die zo ingewikkeld is dat je het waarschijnlijk niet leest, en ongezien mee akkoord gaat. Daarom zijn de algemene voorwaarden van NATUURLIJK bij PUUR kort maar krachtig.
Niet tevreden? Als je niet tevreden bent met een product gekocht via de webshop van NATUURLIJK bij PUUR. Neem dan binnen 14 dagen contact op via info@natuurlijkbijpuur.nl Dan vinden we altijd een passende oplossing.

Je kunt het product:
– Terugsturen en het aankoopbedrag retour ontvangen. De verzendkosten van het retour sturen van het product zijn voor jouw rekening (klant). Het aankoopbedrag wordt binnen 14 dagen na de retourontvangst teruggestort.
– Ruilen. Je stuurt het product retour en kiest een ander product uit. Is het product goedkoper of juist duurder, dan zal dit worden verrekend. Dit zal altijd in overleg gaan.

Uitzondering:
– Product is open geweest/gebruikt en kan niet meer verkocht worden
– Het product is gerepareerd of bewerkt
– Door jou aan abnormale omstandigheden blootgesteld / onzorgvuldig behandeld

Neem altijd contact met ons op via info@natuurlijkbijpuur.nl voor dat je een product retour zend.

Je koopt het product bij:
NATUURIJK bij PUUR
KvK nr: 55858775

Adres: Tunkerij 97 8501 TH JOURE
Contact: info@natuurlijkbijpuur.nl
Dinsdag & Donderdag +31652289192 (voorkeur Whats App)

Verplicht zijn we om onderstaande op te nemen in de Algemene Voorwaarden. Wij streven altijd naar 100% tevredenheid. Mochten wij er toch niet samen uitkomen , dan kun je het geschil voorleggen aan de geschillencommissie via het ODR platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/)

Bij natuurlijk bij PUUR kan je gemakkelijk zelf je afspraak inplannen. Kies gewoon de behandeling(en) en kijk zelf welke datums en tijden in de agenda voor jou geschikt zijn.

SHOP NU

Bestelling plaatsen

Bij Natuurlijk bij PUUR hoef je geen account aan te maken. Je klikt eenvoudigweg de producten aan die je wilt bestellen en controleert vervolgens de aantallen in je “Winkelwagen”. Vervolgens kiest je een verzendmethode en daarna kan je doorklikken naar “Doorgaan naar afrekenen”. Hier vul je een factuuradres in en, indien relevant, een afleveradres en kies je een betaal- en verzendmethode. Als alles naar wens is ingevuld, kan je klikken op “Bestelling plaatsen” en is de bestelling geplaatst. Je ontvangt vervolgens een bestelbevestiging via email.

Als je een fysiek product besteld hebt, wordt dan je bestelling in orde gemaakt. Je ontvangt een bericht op het moment dat je pakket verzonden wordt, dan wel klaar staat voor afhalen.

Levertijd

Het streefdoel is een levertijd van maximaal 3 werkdagen na ontvangst van betaling, maar meestal heb je een pakket de volgende werkdag al in huis. Wanneer de verwerking van je order onverhoopt langer duurt dan 3 dagen, wordt dit via email of telefoon doorgegeven.

Verzendkosten

De pakketten worden met PostNL verzonden. Natuurlijk bij PUUR hanteert de volgende verzendkosten:

Verzending binnen Nederland:

  • Bestellingen binnen Nederland met Track & Trace: €3,95  (tot 10 kg)
  • Vanaf €30,- Gratis verzending.

Zelf afhalen

Je kunt een afspraak maken om je bestelling af te halen op locatie: Tunkerij 97 8501 TH JOURE. Houd er rekening mee dat Natuurlijk bij PUUR een schoonheidssalon is en er behandelingen gepland staat je niet geholpen kan worden. Maak daarom altijd eerst een afspraak via info@natuurlijkbijpuur.nl om je producten af te halen.

Betaalmethoden

Je kunt je online bestelling op verschillende manieren betalen:

  • iDEAL (via mollie): Op deze manier betaal je in je eigen vertrouwde internetbankieromgeving. Je doorloopt dezelfde stappen als je bij internetbankieren gewend bent, met als voordeel dat de betaling met alle gegevens al voor je klaarstaat. Deze betaalservice is beschikbaar voor klanten van ING, ABN AMRO, Rabobank, SNS, SNS Regio, Friesland Bank, ASN, Fortis en Triodos.
  • Handmatige overschrijving: Je kunt het bedrag handmatig overschrijven. Let op! De bestelling wordt pas verzonden wanneer Natuurlijk bij PUUR de betaling ontvangen heeft. Je kunt het bedrag overmaken naar onderstaand rekeningnummer. Het is daarbij belangrijk dat je het ordernummer vermeldt. Het ordernummer kan je terugvinden in de email die toegestuurd wordt wanneer de bestelling geplaatst is.

Bankgegevens

Betalingen vanuit Nederland:

IBAN: NL 56 RABO 0342956612

Ten name van: Schoonheidsinstituut PUUR
Vestigingsplaats: JOURE

Producten retourneren

Je kunt een bestelling (in de originele ongeopende verpakking en in ongebruikte staat) binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Let op! Neem altijd eerst contact op met Natuurlijk bij PUUR vóór je een bestelling retour stuurt. Kosten retour zijn voor rekening van klant!

Je kunt een bestelling met een kopie van de factuur of orderbevestiging retour sturen naar het volgende adres:

Natuurlijk bij PUUR

Tunkerij 97

8501 TH JOURE