Gesloten

Webshop gesloten tot 13 mei!

  De webshop is gesloten t/m 12 mei. Vanaf 13 mei worden alle bestellingen weer verzonden.
  Search

  No products in the cart.

  No products in the cart.

  Top

  Natuurlijk bij PUUR

  Na een peeling ziet je huid er weer stralend, fris en egaler uit. Je helpt de huid bij het verwijderen van dode huidcellen en reinigt verstopte poriën die voor onzuiverheden kunnen zorgen. Om het beste effect te krijgen gebruik je de peeling twee keer per week. Het wordt een vast onderdeel in je huidverzorgingsroutine.

  Natuurlijke dieptereiniging voor alle huidtypen.

  Heb je een droge huid dan helpt een peeling om de droge, schilferige buitenste laag te verwijderen.  Hierna kan je huid de voedende stoffen uit bijvoorbeeld een serum en crème weer beter opnemen.

  Als je snel een vette huid hebt dan helpt een peeling om verstopte poriën te openen en te reinigen. Zo voorkom je dat je last krijgt van mee-eters oftewel comedonen.

  Voor een rijpere huid is een peeling ook van belang om zo dode huidcellen te verwijderen waardoor je huid er weer stralender uit gaat zien. Ook kan de huid na een peeling beter de hydraterende stoffen uit maskers, serums en crèmes opnemen wat weer goed helpt om fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar te maken.

  Peelen bij een gevoelige huid kan ook om je huid te versterken. Voer de  peeling voorzichtig uit zonder de huid te irriteren. Vanwege de dubbele werking in de MARIA AKERBERG peeling kan je deze aanbrengen en laten inwerken zonder te masseren.

   

  MARIA ÅKERBERG PEELINGEN

  Zoals je van de MARIA ÅKERBERG producten mag verwachten zijn deze zonder microplastics!

  De korrels in de peeling van MARIA ÅKERBERG zijn gemaakt van afbreekbare natuurlijke ingrediënten, zoals korrels van vermalen pitten en vetzuren uit Jojoba-olie.

  AHA & JOJOBA PEELING is een mechanische zuur peeling voor alle huidtypen.

  De combinatie van natuurlijk melkzuur (AHA) uit suikerbieten en kleine korreltjes uit Jojoba-olie voorkomen mee-eters en acne en helpen bij het oplichten en verminderen van pigmentvlekken.

  AHA & JOJOBA PEELING is bij uitstek geschikt wanneer je een peeling wilt met AHA-zuur en een extra reinigend effect.

  PAPAYA PEELING is een mechanisch enzympeeling voor alle huidtypen, maar niet voor een huid met rosacea.

  Papaya Peeling bevat Papaïne, een extract uit papaja dat dode huidcellen op milde wijze oplost en mee-eters voorkomt zonder de onderliggende huid aan te tasten.

  Papaya Peeling is bijzonder geschikt voor de droge / vochtarme huid die extra hydratatie nodig heeft. Hij kan bovendien ´s nachts gebruikt worden als een hydraterend masker.

  Productcategorieën

  Verzendkosten €3,95 vanaf €45,- GRATIS
  Shop