Gesloten

Webshop gesloten tot 12 augustus

  De webshop is gesloten t/m 11 augustus. Vanaf 12 augustus worden alle bestellingen weer verzonden. BEKIJK DE HOME PAGINA OM GEBRUIK TE MAKEN VAN ONZE VAKANTIE ACTIE
  Search

  No products in the cart.

  No products in the cart.

  Top

  Natuurlijk bij PUUR

  Lactic Acid – Melkzuur (AHA)

  Natuurlijk melkzuur is revitaliserend en heeft een mild peelende werking en versterkt de collageenvezels in de huid.

  Er zijn verschillende soorten melkzuur. Het melkzuur dat ze bij MARIA ÅKERBERG in de producten gebruiken wordt geproduceerd door middel van de eeuwenoude methode van het fermenteren. Fermentatie, verzuren of gisten houdt in dat micro-organismen, bacteriën en gisten zonder luchttoevoer op voedsel kunnen inwerken.

  Fermenteren werd van oudsher niet alleen gebruikt om voedsel te kunnen conserveren, maar ook om het gezonder te maken. Gefermenteerd voedsel is gezonder omdat de gefermenteerde micro-organismen veel schadelijke stoffen uit ons eten verwijderen en nieuwe, gezonde stoffen produceren. Een klassiek voorbeeld hiervan is het traditionele, langzame gistproces wanneer je zuurdesembrood bakt.

  Melkzuur (Lactic Acid) in de producten van MARIA ÅKERBERG ontstaat door het fermenteren van Suikerbieten. Het melkzuur dat hierbij vrijkomt gebruiken ze daarna in de crèmes en lotions vanwege de vochtbindende werking en het versterkende effect op de antioxidanten. Het is bovendien onderdeel van het zelf conserverende systeem van de producten van MARIA ÅKERBERG.

  En dat is nog niet alles, melkzuur helpt ook bij het oplichten van pigmentvlekken en in combinatie met andere ingrediënten voedt melkzuur de goede bacteriën op onze huid. Daarom is het zo effectief bij verschillende huidaandoeningen.

  Wil je ook een product met melkzuur gebruiken?

  Probeer dan eens AHA Cleansing Milk, Night Cream, AHA & Jojoba Peeling, Scalp Scrub Intensive, Shampoo Mentha of Foot Cream. Ook bevatten de Body Lotions en de nieuwe Cream Scrubs melkzuur.

  Melkzuur staat als Lactic Acid aangeduid op de ingrediëntenlijst van de MARIA ÅKERBERG producten.

   

   4,50 20,90

   18,10 31,80

   7,20 22,70

   6,30 36,30

   4,50 31,80

   18,10 29,00

  Post a Comment

  Productcategorieën

  Verzendkosten €3,95 vanaf €45,- GRATIS
  Shop