Search

No products in the cart.

No products in the cart.

Top

Natuurlijk bij PUUR

Heb jij last van een huid die niet in balans is, bijvoorbeeld jeukt of acne heeft?

Het zijn een paar manieren waarop de huid aangeeft dat het aan de binnenkant niet helemaal goed zit. Deels kan dit komen door wat je eet. Een slecht dieet en slechte darmbacteriën brengen je lichaam uit balans en kunnen zichtbare gevolgen hebben voor de huid. Een mooie huid is daarom óók een reden om gezond te eten en te zorgen voor een gezonde darmflora.

Om je maag- darmsysteem te ondersteunen met goede bacteriën kun je Probioskin gebruiken. Bij een opgeblazen gevoel kun je al na een paar uur verbetering verwachten, de huid heeft wat langer de tijd nodig om zich te herstellen. Probeer Probioskin een maand lang bij iedere maaltijd en kijk wat er gebeurt!

Melkzuurbacteriën die een gezonde bacterieflora bevorderen.

Alle huidverzorgingsproducten van MARIA ÅKERBERG bieden de huid en haar goede bacteriën de optimale omstandigheden om in goede conditie te blijven. MARIA ÅKERBERG voedingssupplement met melkzuurbacteriën, Probioskin, werkt als een aanvulling op de MÅ huidverzorgingsproducten.

Historisch gezien hebben mensen altijd grote hoeveelheden probiotica geconsumeerd. Het spijsverteringssysteem, de opname van voedingsstoffen en het immuunsysteem zijn allemaal afhankelijk van een goed uitgebalanceerde darmflora. In Probioskin kiezen ze bij MARIA ÅKERBERG ervoor om bacteriën te gebruiken die een mooie huid ondersteunen.

Probioskin bevat 4 miljard melkzuurbacteriën die een gezonde darmflora bevorderen.
De bacteriën komen uit de volgende 3 stammen: Bifidobacterium lactis, Lactobacillus plantarum en Lactobacillus bulgaricus. Deze bacterien zijn vrij van sojamelkeiwit en melksuikers, waardoor ze ook kunnen worden gebruikt bij bijvoorbeeld Lactose-intolerantie.

Probioskin wordt geproduceerd volgens de PrioBion-matrixtechnologie, wat betekent dat de bacteriën extreem worden beschermd en op een optimale manier in de maag terecht komen. Dit is volledig uniek. Overleving van de bacteriën is meer dan tien keer beter dan in andere probiotische kauwtabletten of capsules. Hierdoor wordt de darm gedurende langere tijd blootgesteld aan meer levende bacteriën.

Productcategorieën

Verzendkosten €3,95 vanaf €45,- GRATIS
Shop