Gesloten

Webshop gesloten tot 12 augustus

  De webshop is gesloten t/m 11 augustus. Vanaf 12 augustus worden alle bestellingen weer verzonden. BEKIJK DE HOME PAGINA OM GEBRUIK TE MAKEN VAN ONZE VAKANTIE ACTIE
  Search

  No products in the cart.

  No products in the cart.

  Top

  Natuurlijk bij PUUR

  Bescherm jij je huid al tegen de (sterke) zon?

  Geniet van de zon! Als je in het voorjaar maar eventjes in de zon bent, is het niet nodig om een zonnebrandcrème te gebruiken. Omdat het merk MARIA ÅKERBERG zich vooral richten op
  klanten in de noordelijke delen van Europa, waar de uv B-stralen van de zon ons vooral in de zomermaanden bereiken, hebben zij ervoor gekozen om geen zonbescherming aan de dagcrèmes toe te voegen.

  Ben je veel buiten en wil je graag een zonnebrandcrème gebruiken, breng dan de PROTECTING LOTION OUTDOOR aan over je dagcrème. Deze bevat Titaandioxide, een mineraal dat een natuurlijk zonnefilter op het huidoppervlak vormt en de zonnestralen reflecteert.

  ZONPRODUCTEN van MARIA ÅKERBERG

  In de producten van MARIA ÅKERBERG gebruiken ze Titaandioxide als fysisch zonnefilter. Dit legt zich op het huidoppervlak en reflecteert de uv-stralen van de zon, ongeveer zoals een spiegel. Het is als veilig ingrediënt geclassificeerd in zonnebrandproducten, voor zowel de gezondheid van de mens als voor het milieu.

  In het MARIA ÅKERBERG assortiment vind je crèmes, oliën en lippenbalsem met zonbescherming. Op twee van deze producten staat de SPF aangegeven. Op drie daarvan staat dit niet. Dit zijn de OUTDOOR producten.

  De OUTDOOR-lijn bevat ook Titaandioxide, maar om hierop een SPF te mogen aangeven moet de uv A-bescherming in een product ten minste een derde van de uv B-bescherming zijn. De uv A-bescherming in de OUTDOOR-producten is net iets minder dan een derde. Hierdoor kunnen we geen SPF aangeven hoewel het product wél een natuurlijk zonnefilter heeft.

  De MARIA ÅKERBERG zonproducten hebben een SPF die overeenkomt met:
  PROTECTING OIL OUTDOOR – SPF 12
  PROTECTING LOTION OUTDOOR – SPF 15
  LIP CARE OUTDOOR – SPF 12
  SUN LOTION SPF 20 – SPF 20
  SUN PROTECTING OIL SPF 15 – SPF 15

  Waarom hebben de producten geen hogere SPF?
  Er is een groot verschil tussen SPF 2 en SPF 20, maar daarboven is het verschil minimaal. Daarom vinden ze het het bij MARIA ÅKERBERG niet nodig om in de producten een SPF hoger dan 20 te gebruiken. Voor een hogere zonbescherming breng je meerdere lagen van de SUN LOTION SPF 20 aan.

  Bron: DEEPSKIN ORGANICS® MAGAZINE #1 Voorjaar 2023

  Productcategorieën

  Verzendkosten €3,95 vanaf €45,- GRATIS
  Shop